fredag 14 december 2018

Hejsan!
Nu är höstterminen snart slut och detta blir vårt sista blogginlägg för i år. det är nu dags att summera och utvärdera verksamheten på Tornet. Vi planerar vår verksamhet efter fyra rubriker från vårt för fritidshemmen gemensamma måldokument och de mål som finns för fritidshemmen i LGR 11.
Natur och samhälle, Språk och kommunikation, Skapande och estetiska uttrycksformer, Lekar,fysiska aktiviteter och utevistelse.

Vi har haft mycket lek och rörelse. Då en del av hösten varit varm och bjudit på strålande väder har vi varit mycket ute. Det har varit lek på gården och i olika lekparker på skolan, mycket fotboll och andra bollekar, utflykter med mellis. Barnen har stort behov av lek och rörelse och vill gärna vara ute.

Språk och kommunikation är också en viktig del av vår verksamhet. Olika lekar,samarbetsövningar, att lyssna och att berätta är en del av det vi gjort. Vi har också fokuserat på att hjälpa barnen i vardagen när det gäller att kommunicera, lösa konflikter, och förstå sin omgivning.
Efter en längre period av inskolning med nya miljöer, rutiner och kompisar fungerar barngruppen bra tillsammans och barnen utvecklas på olika sätt hela tiden.
Vi har nu lite julledigt men ser fram emot nästa termin och det fortsatta arbetet med barnen.

V52: Torsdag 27/12 och fredag 28/12  är enbart Borgen öppen.
V1: onsdag 2/1, torsdag3/1 och fredag 4/1 är Borgen, Tornet och Storklubben öppna.

 God jul och Gott nytt år. önskar Veronika o Annette.


Bildresultat för godjul

Bildresultat för godjulInga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.