fredag 13 september 2019

Hej!
Ännu en vecka till ända och hösten har börjat smyga sig på. Det är väldigt varierande väder på dagarna, det växlar mellan ösregn, solsken och blåst. Därför behöver barnen olika kläder och skor då vi är ute en hel del. Kom ihåg att skicka med era barn rätt kläder efter väder.
I veckan har vi gjort färdigt vårt pärlplattepussel, åk 2-5 hade rörelselek i gympa-hallen. Några barn började med pärlhalsband vilket vi fortsätter med under kommande vecka. Vi startade även upp vår fritidskör denna vecka. De barn som vill från de olika avdelningarna får vara med i kören, sjunga och öva på olika låtar tillsammans. På fredagseftermiddagen åt vi mellis ute samt musiklek på blå lekparken.
Under veckan har vi även skapat en födelsedagsvägg i from av ett stapeldiagram. Barnen har fått lappar med alla barns födelsedagsdatum, som de sedan fick sätta upp under rätt månad. När alla lappar var uppe såg vi efter vilka månader som flest barn fyllde år i. En uppskattad aktivitet där barnen fick öva sina mattekunskaper.
Veckans schema:
M: Vi fortsätter med pärlhalsband/armband. Lek på leklustgården.
T: Fritidskör för de som vill, annars utelek
O: Pyssel för årskurs 2-5. De andra har lek på avdelningen
T: Utflykt till Klockargårdsängen
F: Fredagsmys

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.