fredag 4 juni 2021

 Hej!

Vi har haft en rolig vecka med olika aktiviteter som fotboll på Ingesson Arena, kul att alla var med och spelade. I onsdags spelade hela gänget Kubb och i torsdagseftermiddag blev det utflykt till Klockaregårdsängen och skateparken. I dag har vi haft lite glassmys.

Nu är det sommarlov snart och barnen får en välförtjänt paus från skolarbetet. Vi ser fram emot att ha några roliga sommarlovsveckor tillsammans med barnen. Vi återkommer med planering för verksamheten i sommar senare och det blir då inte via bloggen utan med planeringsblad på dörren. V 24,25 och 26 är Tornet öppet som vanligt med Veronika, Annette och vi välkomnar också Rebecca som är tillbaka efter sin sjukskrivning. V 27 jobbar Rebecca och Artur och det blir en del samarbete med Borgen.

V 28 tom 31 stänger alla fritidshem utom Borgen, information om vilka som jobbar dessa veckor och planering för verksamheten i övrigt kommer att ges till berörda familjer.

V 24 0ch V 25 erbjuder kommunen sommarlovsaktiviteter för barn från 6 år. Meddela oss om barnen ska vara med i någon aktivitet, vi skickar eller följer barnen till dessa. Samordnare för detta är Maud Konradsson och Moa Frisk  och information finns på www.odeshog.se/lov.

Planering V 23:

På måndag spelar vi brännboll igen.

Tisdag och onsdag: Lek, spel ute och inne.

Torsdag: Skolavslutning.  Sommarlovsmys på eftermiddagen.

Fredag: Vi grillar korv och leker lekar tillsammans med de andra fritidshemmen.

V i önskar alla en skön sommar och vi ses i augusti igen'

Trevlig Nationaldag! Veronika och Annette.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.