torsdag 28 oktober 2021

 

Wihooo höstlov, här kommer aktiviteterna som gäller under lovetJ

Måndag: Alla på fritids får lyssna på spännande saga om Ombergstrollen som gömmer sig på berget. Efter lunch går vi till idrottshallen och leker tillsammans med de andra fritidshemmen.

 

Tisdag: Gemensam uteaktivitet som Borgen håller i och till mellis grillar vi korv ute på gården.

 

Onsdag: I mitten av veckan kommer onsdagen och då anordnar vi lite olika uteaktiviteter, varje fritids håller i varsin aktivitet. Efter mellis sen blir det BIO i en riktig biosalong med popcorn. Bion startar 15-16:45.

 

Torsdag: På torsdag åker vi på utflykt till Omberg. Avfärden går kl 9:55 från FB-skolan vi är tillbaka på skolan igen ca 14:00. Vi grillar hamburgare över öppen eld och vi tar med oss chokladmjölk och frukt till barnen. Glöm inte att ta på sig kläder efter väder då vi är ute hela dagen.

 

Fredag: Bjuder på blandat innehåll. På morgonen kl 9:30 ska vi vara på bibblan och höra på saga, kanske en spöööööökhistoria. Vi får se;). Sedan kommer vi att göra fina stentroll som vi kommer att ställa ut på biblioteket så alla kan beskåda våra fina Ombergstroll. Efter lunch behöver vi röra på oss lite så då blir det JUST DANCE!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.