fredag 3 december 2021

 Veckoblogg 49


Tack för att ni har lämnat in jullovslapparna. På lovet kommer all verksamhet att vara i de nya lokalerna och redan från nästa vecka kommer flytten att gå. Alltså kommer det vara lite flyttkaos framöver men vi hoppas ni har överseende med detta. På torsdagen den 9/12 kommer Tornets fritidshem att byta lokaler som det ser ut i nuläget. Om ni inte hittar oss i flytten finns vi tillgängliga på vår telefon,

070-303 51 39. Så snart allt är klart i de nya modulerna ska vi ta med barnen på visning innan torsdagen så de har koll på var vi kommer att vara. Har ni frågor angående flytten så ta kontakt med oss så ska vi försöka besvara era frågor. 


Information om flytt till modulerna på Fridtjuv Berg

Nu börjar våra moduler att vara klara och redo för oss på fritids och förskoleklass att flytta in i. I början av nästa vecka är det slutbesiktning och efter det hoppas vi att vi kan få flytta in, förhoppningsvis redan under nästa vecka. Ett mer exakt datum och information för flytt förmedlas av personalen i förskoleklass och fritids så snart vi har fått besked.

I och med att planen från början var att börja använda dessa först under jullovet så kommer förskoleklass att fortsätta att äta sin lunch på Lysing terminen ut.    

Om ni har frågor så tveka inte att höra av er!

 

Med vänlig hälsning

Jessica Bergstrand

Rektor


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.